Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
14 квітня 2020 року 17:44

Проведено дистанційну зустріч з виробниками меду

Заходами, спрямованими на запобігання поширенню коронавірусної інфекції, введено заборону на проведення публічних заходів. Але життя не стоїть на місці, треба шукати можливості для розвитку, навіть, у таких складних умовах. Так, 14 квітня 2020 року працівники управління економіки виконкому міської ради із використанням програмного забезпечення для проведення он-лайн конференцій провели дистанційну зустріч з виробниками меду Пирятинської міської ОТГ.

Під час зустрічі бджолярів проінформовано про напрямки фінансової підтримки з обласного бюджету в рамках Програми розвитку та підтримки аграрного комплексу Полтавщини на період до 2020 року та умови участі. Далі мова йшла про передовий досвід Долинської ОТГ Івано-Франківської області, якою створено Центр бджільництва за фінансової підтримки ініціативи ЄС „Мери за економічне зростання“.
    По завершенню презентації пирятинські бджолярі обговорили стан розвитку галузі, визначили наявні проблеми, а також напрацювали шляхи їх вирішення. За їх словами, на позитивну оцінку заслуговує запровадження міською радою Ярмарки меду на Медовий Спас у серпні, яку пропонується зробити традиційною. Учасники дистанційної зустрічі з метою недопущення отруєння бджіл звернули увагу на необхідності  налагодження співпраці з сільгоспвиробниками щодо узгодження графіків застосування гербіцидів. Також вони запропонували допомогти у пошуку  грантових програм щодо придбання технологічного обладнання для вакуумної упаковки меду.  

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua