Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
10 квітня 2020 року 10:29

Олексій Рябоконь звернувся до депутатів

 На пленарному засіданні сесії міської ради 9 квітня міський голова Олексій Рябоконь звернувся до депутатів з пропозицією спільно донести до всіх представників конфесій церкви про небезпеку скупчення людей під час богослужінь у період карантину. Пояснив це тим, що сьогодні головне завдання країни і, зокрема, міської влади – це не допустити поширення епідемії COVID-19 на території ОТГ. Наближається Великдень – одне із головних свят православних християн. Традиційно цього дня віруючі йдуть до церкви, де збирається маса людей. Далі, святкують світле свято у колі близьких та рідних.

  Олексій Петрович, зауважив, що цьогоріч Воскресіння Господнє припадає на пік спалаху інфекційного захворювання і несе велику небезпеку для громади. Тому, аби пройти цей період із мінімальними втратами потрібно разом з депутатським корпусом вирішити питання додаткових запобіжних заходів, щоб не допустити скупчення жителів громади і не наразити їх на небезпеку. Висловив думку й про можливість обмеження режиму роботи закладів сфери послуг та торгівельної діяльності.  Враховуючи ймовірні масштаби небезпеки, депутати вирішили підготувати звернення до настоятелів всіх церков, які знаходяться на території громади із проханням відмовитися традиційно освячувати пасхальні кошики із залученням населення.

 Тож, просимо відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я інших відсвяткувати Воскресіння Господнє з вірою у серці та молитвою в душі. Бережіть себе та близьких і будьте здорові!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua