Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
9 квітня 2020 року 10:00

У Пирятині закінчується опалювальний сезон

8 квітня відбулося чергове засідання виконкому, на якому розглянуто 8 питань та прийнято відповідні рішення.

Останнім часом ситуація з зеленими насадженнями, які були обпиляні ПАТ „Полтаваобленерго“ в місті набула широкого суспільного резонансу.  Жителі міста почали звертатися до міської ради зі скаргами щодо  нещадного обрізання дерев та кущів по вулицях населених пунктів громади.  Одним із основних зауважень до роботи енергетиків є те, що обрізка дерев відбувається в теплу пору року у період активного соковиділення, що інколи призводить до гибелі насадження. Окрім того, досить часто залишають обпиляні гілки навіть не знявши їх з дерева, що становить небезпеку для громадян та самих же ліній електропередач.

Начальник Пирятинської філії АТ „Полтаваобленерго“ Володимир Отришко зазначив, що першочергове завдання енергетиків – це налагодження безперебійного електропостачання. В охоронній зоні електричних мереж забороняється висаджувати дерева та кущі, проте більшість споживачів ігнорують попередження. Міський голова Олексій Рябоконь сказав, що потрібно налагодити співпрацю Пирятинської філії АТ „Полтаваобленерго“ з КП „Каштан“ в питанні обпилювання дерев біля ліній електропередач на території Пирятинської міської ради.

     Рішенням виконкому затверджено калькуляції на надання послуг з благоустрою населених пунктів, що надаються КП „Каштан“.

У зв’язку з підвищенням середньодобової температури зовнішнього повітря вище + 8 оС більше трьох діб виконавчим комітетом міської ради прийнято рішення про закінчення опалювального сезону 2019-2020 років у житловому фонді, закладах освіти та культури населених пунктів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади 15 квітня 2020 року.

З метою здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій, в тому числі і по запобіганню поширенню COVID-19 на території Пирятинської міської ради, затверджено номенклатуру та обсяги накопичення місцевого матеріального резерву для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, порядок його створення та використання. Визначено місця зберігання місцевого матеріального резерву.

Начальник загального відділу та інформаційного забезпечення виконкому міської ради Тетяна Нестерець інформувала про стан відвідування членами виконкому засідань виконавчого комітету впродовж І кварталу 2020 року, зазначивши, що проведено 10 засідань виконкому, на яких  прийнято  95 рішень. 

 

Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua