Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 квітня 2020 року 16:01

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту

  7 квітня в центрі дитячої та юнацької творчості відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. На розгляд комісії було винесено 6 питань. За пропозицією голови постійної комісії Олександра Горбачова порядок денний доповнено 2 додатковими питаннями.
  Заступник директора КП „Пирятинська центральна районна лікарня“ Лариса Пономаренко ознайомила депутатів із заходами Програми розвитку та підтримки комунального підприємства „Пирятинська центральна районна лікарня“ Пирятинською ОТГ у 2020 році. Зокрема, проєктом Програми передбачено придбання предметів, матеріалів, обладнання, медикаментів, продуктів харчування, оплата послуг та інших видатків, що не забезпечені видатками за договорами з НСЗУ. Комісія рекомендувала сесії затвердити цю Програму.
  Також рекомендовано внести зміни до ряду діючих Програм. Зокрема, Комплексну програму соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік доповнити додатковими заходами: надання допомоги особам з інвалідність з дитинства у придбанні технічних засобів; забезпечення санаторно-курортного оздоровлення членів сімей загиблих учасників антитерористичної операції; відшкодування вартості знеболюючих препаратів для онкохворих; придбання туберкуліну для туберкулінодіагностики у дітей; відшкодування коштів за лікарські препарати хворим на нецукровий діабет. На ці заходи планується додатково використати 336,0 тис.грн.
  Комісія рекомендувала сесії міської ради підтримати кандидатуру пирятинки, матері п’яти дітей, на присвоєння почесного звання України ,,Мати-героїня“, розглянула інші питання, зокрема, придбання та встановлення паркану в ЗДО „Червона Шапочка“ з боку стадіону „Ювілейний“, облаштування на стадіоні зони для глядачів біля баскетбольного майданчика.
 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua