Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 вересня 2014 року 14:03

Відбулася сходка мешканців вулиць Острів, Лермонтова, Кутузова та провулку Рибацький

18 вересня 2014 року  відбулася сходка  мешканців  вулиць  Острів, Лермонтова, Кутузова та провулку Рибацький за участю міського голови Рябоконя О.П., працівників апарату виконавчого комітету та директора КП „Каштан“ Скочка В.І.

Основними  питаннями зустрічі були  питання облаштування водовідведення від відремонтованої проїжджої частини вулиці та необхідність організованого вивезення твердих побутових відходів. Олексій Петрович дав доручення начальнику відділу з земельних та екологічних питань Яську І.М. визначитися з межами двох земельних ділянок, на яких громада запропонувала облаштувати майданчики для встановлення контейнерів, Скочку В.І. розробити графік вивезення сім’я та укласти договори з населенням, а жителям вулиць – провести суботник, щоб привести в належний стан обочину дороги та облаштувати водовідведення для  збереження  нового  асфальтопокриття.

Відповідальним за проведення суботника визначено члена виконавчого комітету міської ради Гудзя Володимира Володимировича.

Крім того, на зустрічі було обрано квартальний комітет, до складу якого ввійшли: Сергієнко Ольга Михайлівна, Пунько Наталія Сергіївна, Арташова Наталія Григорівна та Грицун Олександра Сергіївна. Міський голова подякував Саполовичу Володимиру Павловичу за багаторічну сумлінну працю, виконання громадських обов’язків квартального  та вручив Почесну грамоту Пирятинської міської ради. 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua