Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 квітня 2020 року 16:43

На засіданні бюджетної комісії

7 квітня відбулося засідання постійної комісії з питань планування, фінансів, бюджету, соціально-економічного розвитку та підприємництва.  Члени комісії розглянули та обговорили проєкти рішень, які планується винести на друге пленарне засідання шістдесят восьмої сесії міської ради.

Рекомендовано затвердити на сесії міської ради 5 програм на 2020 рік: „Підтримка Пирятинського РВК“, „Територіальна оборона“, покращення матеріально-технічного забезпечення особового складу підрозділів Управління Служби безпеки України в Полтавській області, які беруть участь в операції об’єднаних сил на сході України, розвитку та підтримки комунального підприємства „Пирятинська центральна районна лікарня“, „Підтримка військової частини Збройних Сил України, яка розташована на території ОТГ“.

Узгоджено проєкт рішення про внесення змін до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.

Депутати погодили внесення змін та доповнень до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської ОТГ, плану діяльності міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік та ряду діючих програм. Зокрема, змінами до Комплексної програми розвитку малого та середнього підприємництва в Пирятинській ОТГ запропоновано компенсувати роботодавцям вартість місячного стажування визначених верств населення. По завершенню стажування роботодавець гарантує працевлаштувати осіб, що пройшли стажування, протягом наступних 10 календарних місяців із виплатою зарплати в розмірі не менше розміру мінімальної зарплати. Розглянувши зміни до Програми інформатизації Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки, члени комісії погодили придбання багатофункціональних пристроїв для закладів дошкільної освіти, мультимедійних проєкторів для Олександрвського сільського клубу та Калиновомостівського сільського Будинку культури тощо.

Комісія рекомендувала сесії міської ради затвердити Положення про конкурсний відбір кандидатури на посаду директора КП „Агенція розвитку Пирятинської міської ради“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua