Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 квітня 2020 року 11:51

Депутати працюють у постійних комісіях

6 квітня  відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

Розглянуто питання щодо внесення змін та доповнень до Програми покращення благоустрою Пирятинської міської ОТГ на 2020 рік. Рекомендовано виділити 24,0 тис. грн. для придбання контейнерних майданчиків для встановлення на вулицях Січових Стрільців та Зоряній.

Обговорено питання щодо прийняття  у комунальну власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади основних засобів, що знаходяться на території спортивних майданчиків у селах Калинів Міст, Олександрівка та квартири у житловому будинку по вулиці Полтавська. У подальшому цю квартиру буде розподілено серед громадян, які перебувають на загальних підставах на квартирному обліку при виконкомі міської ради.

Члени комісії рекомендували сесії міської ради передати безоплатно з балансу виконавчого комітету Пирятинської міської ради на баланс військової частини А 1499 комплект комп’ютерної техніки та багатофункціональний пристрій.

Розглянуто ряд звернень, в яких порушено питання будівництва тротуару по вулиці Київська, проведення ремонту тротуару біля будинку №45 по вулиці Соборна та асфальтування вулиці Веселкова. Комісія рекомендувала запланувати проведення цих робіт на наступний рік, оскільки Програмою розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській об’єднаній територіальній громаді на 2020 рік вже визначено перелік заходів, які необхідно реалізувати в цьому році. 

Наостанок комісія рекомендувала КП „Каштан“ поновити дорожні знаки на території міста Пирятин.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua