Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 квітня 2020 року 16:20

Про підготовку до проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення

Повідомляємо, що на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 квітня 2008 року № 581-р „Про проведення у 2020 році Всеукраїнського перепису населення“ (зі змінами), з метою забезпечення належної підготовки до проведення Всеукраїнського перепису населення (далі – ВПН-2020), виконком міської ради проводить виконання комплексу підготовчих робіт до ВПН-2020.

У зв’язку з тим, що відповідно до чинного законодавства була проведена відповідна робота щодо перейменування в населених пунктах назв вулиць, провулків, тощо та упорядкування номерів будинків, квартир, житлове господарство, а відповідно і його адресація, зазнають постійних змін.

Комунальним підприємством „Каштан“ були замовлені та розташовані покажчики назв вулиць по місту (на будинках на початку та кінці вулиці), на перехрестях центральних та транзитних вулиць нашого міста були встановлені стійки з інформаційними покажчиками напрямків вулиць у чотирьох напрямках, також на об’єктах комунальної власності, багатоповерхових житлових будинках були розміщені аншлаги з номерними знаками будинків. Дбайливі господарі приватних житлових будинків долучилися до цієї справи і власними силами встановили на своїх домівках номерні знаки.

Шановні мешканці населених пунктів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади! Звертаємося до вас із проханням: розмістити на своїх житлових будинках, на власних торгових об’єктах аншлаги з номерними знаками. Розуміємо не однакову фінансову спроможність громадян, особливо в такий скрутний час.

Надаємо інформацію про макети номерних знаків, матеріали, вартість та контакти суб’єкта господарювання, який надає послуги з виготовлення табличок.

Віднесіться з порозумінням та відповідальністю до проведення підготовчих заходів до ВПН-2020!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua