Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
1 квітня 2020 року 16:14

Отримання інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно онлайн

Для того, щоб отримати інформаційну довідку з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно в електронній формі, необхідно:

1. Зайти на пошуковий веб-сайт (наприклад, google.com.ua) та задати в пошуку слова „Міністерство юстиції України“. Серед результатів пошуку обрати сайт Міністерства юстиції України та перейти на посилання „Кабінет електронних сервісів“.

2. Після того, як відкриється Кабінет електронних сервісів, у верхньому правому кутку сторінки необхідно натиснути кнопку „Вхід“. 

3. У вікні „Вхід“ необхідно обрати „Вхід по BankID“.

4. Далі обираємо банк: Національний банк України, Ощадбанк, Приватбанк, наприклад, останній. 

5. Для входу необхідно зазначити номер телефону та пароль, що використовується в системі Приват24 або іншій системі інтернет-банкінгу.

6. На зазначений номер телефону буде надіслано СМС-повідомлення із паролем, який необхідно ввести та підтвердити на наступній сторінці

7. На екрані з’явиться повідомлення з привітанням, яке необхідно закрити, після чого повернутись на головну сторінку.

8. На головній сторінці обираємо вкладку „Державні реєстри“.

9. На новій сторінці обираємо „Державний реєстр речових прав на нерухоме майно“, а після цього – „Отримати інформаційну довідку“.

10. Система відкриє вікно з особистими даними користувача. Для продовження необхідно підтвердити достовірність даних та натиснути кнопку „Далі“.

11. Система запропонує обрати параметри пошуку інформації. Обираємо один із них, наприклад, за адресою об’єкта нерухомого майна.

Після цього обираємо адресу об’єкта.

12. Далі система відкриє сторінку оплати, де необхідно перевірити заповнену інформацію та підтвердити оплату

13. Після оплати на екрані з’явиться інформаційна довідка з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Також вона буде надіслана на електронну адресу, яка надається користувачу при реєстрації в Кабінеті електронних сервісів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua