Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 лютого 2020 року 11:02

Легендарний Піаніст Майдану відвідав Пирятин

„Без минулого не буде майбутнього“, - цими словами розпочав виступ Богдан, загадковий чоловік у балаклаві.  Його називають Піаніст Майдану, так зрештою підписана і його сторінка в Фейсбуці. Розповідати про себе більше, ніж підводки до музичних творів, Піаніст не бажає. За нього говорить рояль.

Пирятин став завершальним акордом у його всеукраїнському турі.  Мета виступів - не дати забути події, що змінили хід нашої новітньої історії. У Пирятинській школі мистецтв Богдан зіграв власні композиції, у яких біль, смуток та гордість Майдану 2014-2015 та війни на Сході. Сам автор каже, що музичну школу не закінчував, навчався 4 класи. Та й постійної змоги грати не було. Проте коли побачив на Майдані піаніно, то жодного разу не зміг пройти повз. Грав і в кривавому лютому 2015. Свою композицію „Пам'яті Героїв Майдану“ він почав писати саме тоді. А по завершенні революції Богдан вступив до добровольчого батальйону, але музику не залишив. Для пирятинців автор зіграв  мелодії, народжені війною. Зокрема пройняла до сліз аудиторію „Душа Героя“.

Завершив цей невеликий сольний концерт Піаніст радісною мелодією „Дівчина, яка мене надихає“. Та все ж після привітань від Олени Гуленко, начальника відділу культури і туризму міської ради та громади, Богдан не стримався і заграв на біс - надто вже йому сподобався наш інструмент! Усі бажаючі могли придбати диски Піаніста, зробити фото. За те, що Піаніст Майдану завітав у нашу громаду дякуємо його побратиму пирятинцю Сергію Перепелиці та місцевим волонтерам.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua