Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 лютого 2020 року 11:14

Не допустити виникнення та поширення хвороб тварин та птиці

26 лютого проведено сходку жителів села Олександрівка по питанню  попередження спалахів хвороби свиней та птахів (африканської чуми свиней, грипу птиці). У заході взяли участь староста Іван Тарасовський, начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова, головний спеціаліст відділу безпечності харчових продуктів та ветеринарії Пирятинського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області Олександр Лисенко та завідувачка відділом незаразних тварин Пирятинської районної державної лікарні ветеринарної медицини Олена Мідянка.

Під час зустрічі  власникам свійських тварин та птиці надано вичерпну інформацію щодо причин виникнення хвороб, способів їх попередження, діях під час виявлення  захворювання та загибелі, а також надані друковані інформаційні матеріали.

У зв?язку з поширенням африканської чуми свиней  та грипу птиці територією області та України виконком Пирятинської міської ради звертається до юридичних осіб та громадян, які є власниками свійських тварин та птиці, з проханням забезпечити дотримання ветеринарних і санітарних норм під час їх утримання.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua