Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
27 лютого 2020 року 11:08

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

26 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. Розглянуто 22 питання та прийнято відповідні рішення.

Одним із основних планових питань засідання – звіт КП „Каштан“ та „Пирятинського міського водоканалу“ про виконання фінансового плану і господарську діяльність підприємств за 2019 рік.

Крім того, міський водоканал прозвітувався про виконання інвестиційної програми комунального підприємства за 2019 рік. У підсумку обговорення  керівників підприємств зобов’язали провести роботу з жителями багатоповерхових будинків для заключення нових договорів та сформувати нові тарифи до 1 травня 2020 року.

Рішенням виконкому додано  три нові послуги у Центрі надання адміністративних послуг виконкому міської ради: призначення допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім’ях, надання одноразової матеріальної допомоги на лікування в стаціонарних відділеннях учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів сімей загиблих учасників АТО, ООС та учасників бойових дій, які брали участь у бойових діях чи забезпеченні бойової діяльності військ на території Афганістану, інших держав та особам з інвалідністю з їх числа, надання одноразової матеріальної допомоги на пільгове зубне протезування ветеранам війни, учасникам бойових дій та особам з інвалідністю з їх числа.

Крім цього, члени виконкому міської ради надали тимчасові дозволи підприємцям на розміщення нестаціонарних засобів для здійснення виїзної та виносної торгівлі. Дозволили державному підприємству „Дирекція пересувних циркових колективів України“ розмістити з 23 по 26 березня цирк-шапіто на території стадіону „Ювілейний“. Розглянули та підтримали ряд проєктів рішень, що стосувалися присвоєння адрес житловим та не житловим будинкам, нумерації квартир, видачі паспорту забудови земельної ділянки, містобудівних умов та обмежень забудови.     

Також визначили дату початку приймання закладами загальної середньої освіти Пирятинської міської ради заяв про зарахування дітей до перших класів – 02.03.2020 року, останній день приймання заяв – 31.05.2020 року.

Відхилено проєкт рішення про продовження терміну дії дозволу на розміщення рекламних засобів підприємцем в м. Пирятин. Додатковою умовою до договору зобов’язано: привести рекламні засоби в належний стан.

 

Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua