Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 лютого 2020 року 11:21

Засідання 66 сесії Пирятинської міської ради 7 скликання

25 лютого відбулося засідання 66 сесії Пирятинської міської ради 7 скликання. На розгляд депутатам виносилося 68 питань.

Заслухали звіти про роботу виконавчих органів Пирятинської міської ради та міського голови про здійснення державної регуляторної політики міською радою та її виконавчим комітетом за 2019 рік.

Затвердили звіт про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади у 2019 році, доходна частина якого виконана на 103,4%, видаткова частина – на 93,8%. Кошти були спрямовані на фінансування соціально-культурної сфери, освіти, фізичної культури і спорту, культуру і мистецтво, соціальний захист та соціальне забезпечення населення громади. За звітний період з бюджету міської ОТГ до інших бюджетів направлено міжбюджетні трансферти, загальною сумою більше 11 млн. грн. Найбільші кошти передано до районного бюджету, а саме 10 млн.  484 тис. грн.

Депутати прийняли рішення  про внесення змін до рішення  46 сесії Пирятинської міської ради 7 скликання від 23 грудня 2019 року № 519, яким надали згоду додати ще одну штатну одиницю-спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту міської ради. Це дасть змогу якісніше та професійніше  надавати освітні послуги дітям Пирятинської міської ОТГ.

За результатами конкурсної комісії призначено на посаду директора комунального підприємства „Пирятинський міський водоканал“ Олександра Курочку та, за пропозицією міського голови, затверджено на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконкому Людмилу Безушко. Присутні привітали обраних керівників, побажали наснаги в роботі та досягненні високих цілей.

Рішенням сесії прийнято ряд рішень щодо затвердження програм на 2020 рік: „Безпечна громада“, „Забезпечення цивільного захисту жителів Пирятинської міської ОТГ“, сприяння створення ОСББ, зайнятості населення, придбання обладнання для облаштування вуличних дитячих майданчиків на території громади, розвитку фізичної культури і спорту місцевого осередку громадської організації „ВФСТ „Колос“. Внесено зміни та доповнення до програм покращення благоустрою Пирятинської ОТГ, соціального захисту  та соціального забезпечення населення, розвитку пріоритетних видів спорту та розвитку лідерського руху в об’єднаній територіальній громаді. Погоджено рішення про співфінансування проєктів щодо придбання 2 шкільних автобусів, один з яких буде обладнано місцями для дітей з особливими освітніми потребами та ряду проєктів Пирятинського ліцею.

Підтримали рішення про набуття Пирятинською міською радою повноважень з питань державної реєстрації актів цивільного стану. Це дозволить Центру з надання адміністративних послуг надавати послуги з реєстрації народження та смерті жителів громади, видавати громадянам відповідні свідоцтва. Прийнято ряд земельних питань.

У роботі пленарного засідання взяли участь 18 депутатів. Вів засідання міський голова Олексій Рябоконь.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua