Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 лютого 2020 року 08:43

Переможний хет-трик юних баскетболістів

Саме так можна оцінити виступ Пирятинських баскетболістів старшої вікової групи, які до перемог в обласних змаганнях серед команд ДЮСШ та гімназіади школярів, додали звання чемпіонів області.

Фінал цих змагань пройшов нещодавно в нашому місті. Наші земляки впевнено здолавши свої однолітків з Горішніх Плавнів та Лубен, в заключному поєдинку зустрілися з баскетболістами Полтави. З перших хвилин зустрічі наша команда заволоділа ініціативою і повела в рахунку. Переломним моментом стала третя чверть матчу в якій Пирятинські спортсмени змогли збільшити свою перевагу та зберегти її до кінця поєдинку. Фінальна сирена зафіксувала остаточний результат: 57-44 на користь нашої команди, а з ним і перемогу у Чемпіонаті 2020 року. Самим результативним гравцем цієї зустрічі став Владас Вайтуліоніс, який, доречі, під час змагань відсвяткував свій день народження.

Нагороди Управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА вручив переможцям голова Обласної Федерації баскетболу Сергій Ломан. Він, зокрема, зазначив, що Пирятин по праву вважається одним з центрів розвитку баскетболу в області, оскільки команди юнаків та дівчат різних вікових груп є постійними учасниками та призерами обласних змагань. Це свідчить і про те, що міська влада приділяє значну увагу розвитку спорту і в тому числі баскетболу. Як приклад цього - це  наявність в місті Пирятині двох сучасних баскетбольних майданчиків з штучним покриттям, чим сьогодні не можуть похвалитися деякі міста обласного підпорядкування, не кажучи вже про окремі регіони Полтавщини.

Тож побажаємо нашим спортсменам не зупинятися на досягнутому і впевнено крокувати до нових спортивних та життєвих перемог.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua