Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 лютого 2020 року 12:40

Зірки Пирятинщини спортивної

Сьогодні в Пирятинській ДЮСШ на дошці пошани „Зірки Пирятинщини спортивної“ з’явилися нові обличчя – шановані тренери-викладачі Олександр Якович Богатинський та Петро Володимирович Антончук.

Олександ Богатинський 42 роки працює тренером-викладачем. І працює успішно, адже за цей час виховав цілу плеяду видатних спортсменів – переможців обласних та всеукраїнських змагань. Та головним здобутком Олександр Богатинський вважає потрійну перемогу в одному спортивному сезоні, яку здобула баскетбольна команда юнаків 2003 р.н. у Чемпіонаті Полтавської області серед юнаків, у Чемпіонаті серед команд ДЮСШ та Гімназіаді Полтавщини.

З 2015 року у Пирятині працює секція із сумо для дітей. Ініціатором її відкриття став багаторазовий чемпіон світу з греко-римської та вільної боротьби Петро Антончук, який переїхав до Пирятина із Щастя. За кілька років тренер зумів підготувати 8 майстрів спорту, більше 10 кандидатів в майстри спорту, 2 чемпіона та 5 призерів Чемпіонатів Європи. З 2019 розпочало свою роботу відділення дзюдо. Ці види спорту набувають все більшої популярності серед пирятинців, ним займаються як дівчата, так і хлопці.

Міський голова Олексій Рябоконь подякував тренерам за нелегку працю та побажав нових перемог для їх вихованців.

„Занесення на дошку пошани – це історична подія та вища оцінка тренерської діяльності“, - зазначили Олександр Богатинський та Петро Антончук.

Спортивний рух на Пирятинщині вже не один десяток років радує своїми досягненнями. Тож побажаємо  колективу Пирятинської ДЮСШ та їх вихзованцям  здоров’я, невичерпного оптимізму, натхнення у здійсненні всіх починань та задумів, нових спортивних звершень та перемог.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua