Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
22 лютого 2020 року 10:24

Із засідання земельної комісії

21 лютого відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи.

Головний спеціаліст з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи виконкому міської ради Роман Педяш презентував Програму „Безпечна громада“ на 2020 рік із змінами, які запропоновані постійною комісією міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг.

З метою довгострокової стратегії планування та забудови території сільських населених пунктів планується розробити генеральні плани та плани зонування території 5 сіл Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. На проведення цих робіт Програмою діяльності Пирятинської міської ради на 2020 рік передбачено 800,0 тис. грн.

Далі члени комісії розглянули та рекомендували винести на розгляд та затвердження сесії низку питань, які стосувалися затвердження технічних документацій із землеустрою, надання дозволів на виготовлення технічних документацій та розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства, житлового будівництва, укладення договору оренди земельної ділянки тощо.

Комісія рекомендувала сесії міської ради затвердити 5 учасникам бойових дій проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок площею 1 га за межами населених пунктів в адміністративних межах Пирятинської міської ради для ведення особистого селянського господарства.

Всього комісією розглянуто 30 питань порядку денного, 4 – повернуто для доопрацювання.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua