Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
21 лютого 2020 року 13:21

Відбулося засідання конкурсної комісії з відбору на посади керівників комунальних підприємств

20 лютого відбулися три засідання конкурсної комісії з відбору на посади керівників комунальних підприємств: „Готель „Пирятин“, „Каштан“, „Пирятинський міський водоканал“.

На посаду керівника комунального підприємства „Готель „Пирятин“ до другого етапу конкурсного відбору – розроблення конкурсних пропозицій розвитку підприємства та співбесіди –  не допущено єдиного кандидата, який пройшов відбір за результатами першого етапу. Переважною більшістю було відхилено наявного конкурсанта у зв’язку із суперечністю положенню про конкурсний відбір.

До другого етапу конкурсного відбору по комунальному підприємству „Каштан“ також не допущено єдиного кандидата, який пройшов відбір за результатами першого етапу, знову ж таки через суперечність з положенням про конкурсний відбір.

При відборі кандидатури на заміщення посади керівника комунального підприємства „Пирятинський міський водоканал“ розглядалося дві подані конкурсні пропозиції стратегії розвитку підприємства із трьох допущених до другого етапу. Відповідно до Положення конкурсні пропозиції містили наступні складові: проєкт стратегічного плану розвитку суб’єкта господарювання на середньострокову перспективу; детальний першочерговий план реформування суб’єкта господарювання протягом одного року; заходи з виконання завдань, поставлених перед суб’єктом господарювання, та результати аналізу можливих ризиків, а також пропозиції з поліпшення техніко-економічних та фінансових показників суб’єкта господарювання, підвищення його конкурентоспроможності на ринку; обсяг надходжень коштів до бюджету; пропозиції щодо залучення інвестицій для розвитку суб’єкта господарювання; пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників фінансово-господарської діяльності суб'єкта господарювання та здійснення тарифної політики.

Один із кандидатів не подав своєї пропозиції. За результатами засідання комісії та проведеної співбесіди визначено переможця конкурсу - Курочку Олександра Степановича.

 

Відеозапис засідання конкурсних комісій можна переглянути за посиланням: „Готель „Пирятин“, „Каштан“, „Пирятинський міський водоканал“

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua