Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 лютого 2020 року 17:42

На засіданні постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії 18 лютого відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Депутати розглянули проєкти програм на 2020 рік: організації суспільно корисних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді виконання оплачуваних суспільно корисних робіт; організації рятування людей на водних об’єктах у літній період; забезпечення цивільного захисту жителів ОТГ; сприяння створення ОСББ тощо.

Тривале обговорення викликало питання про затвердження Програми  „Безпечна громада“ на 2020-2022 роки, якою передбачено встановлення 124 камер на території Пирятинської міської ОТГ. Комісія рекомендувала затвердити Програму на один рік, запланувати придбання 14 камер відеоспостереження з автофіксацією номерних знаків, 28 оглядових камер, серверного обладнання, розробити проєкт рішення у новій редакції та винести на розгляд бюджетної комісії та сесії міської ради.

Підтримали клопотання відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради щодо прийняття у комунальну власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади, в особі Пирятинської міської ради, пам’ятників загиблим воїнам, що знаходяться в селах Олександрівка, Верхоярівка та передачі цих об’єктів на баланс комунального підприємства „Каштан“ для подальшого їх утримання.

Розглянуто питання щодо співфінансування проєкту „Реконструкція та впровадження енергозберігаючих та енергоефективних технологій у Пирятинському ліцеї“. Як повідомив начальник відділу муніципальних ініціатив та інвестицій виконкому міської ради Євгеній Крагель заявка підготовлена для участі в конкурсному відборі інвестиційних проєктів, що можуть бути реалізовані за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Загальна вартість проєкту складає більше 20 млн. грн. Ще два проєкти „Реконструкція підвального приміщення в Пирятинському ліцеї“ та „Капітальний ремонт кабінету хімії Пирятинського ліцею“ підготовлено для участі в урядовій Програмі „Спроможна школа для кращих результатів“, якою передбачена фінансова підтримка закладів освіти. Комісія схвалила проєкти та рекомендувала винести на розгляд бюджетної комісії.

Крім того, розглянули та рекомендували винести та затвердження сесії питання про передачу витрат з реконструкції покрівлі Опорного закладу Пирятинської зш І-ІІІ ст. № 6, водогону та вуличного освітлення, що перебувають у власності Пирятинської міської ОТГ.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua