Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 лютого 2020 року 10:37

Робота з впровадження інформаційних технологій

Станом на 31.12.2019 року відділом обслуговується 82 одиниці комп’ютерної техніки, 3 сервера, 1 контролер домена, 55 принтерів та багатофункціональних пристроїв, 3 інформаційних кіоска, 1 система поіменного голосування та більше 10 одиниць мережевого обладнання (комутатори та роутери).

В 2019 році проведені закупівлі:

1) придбання комплектів комп’ютерної техніки – 1 ноутбуки та 1 комплект комп’ютерної техніки для Інклюзивно-ресурсного центру, 1 ноутбук для культурно-громадського центру, 1 ноутбук для Калиновомостівського сільського будинку культури, 1 ноутбуки та 3 комплекти комп’ютерної техніки для Публічної бібліотеки, 5 комплектів комп’ютерної техніки та сховище даних  для структурних підрозділів виконкому міської ради;

2) багатофункціональних пристроїв – 1 для Інклюзивно-ресурсного центру, 1 для Калиновомостівського сільського будинку культури, 2 для Публічної бібліотеки 5 для структурних підрозділів виконкому міської ради;

3) 76 ліцензій Microsoft Office для структурних підрозділів виконкому міської ради.

Проведено встановлення та налаштування програмного забезпечення на робочій станції для оформлення та видачі документів, що посвідчують особу чи її спеціальний статус у вигляді ID-карток та біометричних закордонних паспортів.

В рамках реалізації пілотного проекту Мінсоцполітики проведено встановлення, налаштування програмного забезпечення та оформлення доступів адміністраторів ЦНАПу та старостатів до ІІС „Соціальна громада“ для надання соціальних послуг населенню ОТГ.

Підготовлено всі необхідні документи та проведено розгортання, попередні випробувань, дослідна експлуатація комплексної системи захисту інформації типового робочого місця стороннього користувача Автоматизованої системи Державного земельного кадастру (КСЗІ ТРМ СК АС ДЗК). Після чого отримано доступ до АС ДЗК.

Проведені заходи по створенню комплексної системи захисту інформації автоматизованої системи взаємодії - ЦНАП з ДМС та організації первинної державної експертизи комплексної системи захисту інформації автоматизованої системи взаємодії – ЦНАП з ДМС. В результаті цих заходів отримано атестат відповідності  комплексної системи захисту інформації автоматизованої системи взаємодії - ЦНАП з ДМС.

Для посилення захисту серверів придбано програмне забезпечення ESET Secure Authentication.

Здійснені підготовчі роботи для підключення до системи електронної взаємодії органів виконавчої влади.

До системи електронного документообігу „АСКОД“ підключено комунальне підприємство: КП „Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди“. Після підключення до мережі Інтернет Калиновомостівського старостату підключено  систему електронного документообігу „АСКОД“ та Реєстр територіальної громади.

Протягом 2019 року працівниками відділу проводилася робота по обслуговуванню, ремонту та налаштуванню комп’ютерної техніки, принтерів, багатофункціональних пристроїв, локальної мережі та мережевого обладнання. Постійно проводяться роботи по адмініструванню існуючого програмного забезпечення, Веб-сайтів та електронної пошти. Надавалися консультації громадам-партнерам по міжмуніципальному співробітництву, які працюють в системі документообігу та реєстрі територіальної громади. Також в рамках реалізації проекту „СМАРТ-Громада“, впродовж року проводився постійний моніторинг та тестування веб-сервісів на етапі розробки.

Впродовж 2019 року працівники відділу брали участь в конференціях, воркшопах та вебінарах.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua