Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 лютого 2020 року 08:25

Депутати готуються до сесії

17 лютого відбулося засідання постійної комісії з питань освіти, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. На розгляд комісії винесено 11 питань.

Директор міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юлія Кабушка презентувала План дій щодо просування гендерної рівності у Пирятинській міській ОТГ на 2020-2021 роки.

У зв’язку з необхідністю надання допомоги на лікування та зубопротезування учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил та членів сімей загиблих учасників АТО, ООС, учасників бойових дій, які брали участь у бойових діях чи забезпеченні бойової діяльності військ на території Афганістану та інших держав, комісією рекомендовано внести зміни до Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік, спрямувавши на надання одноразової матеріальної допомоги на лікування зазначених категорій громадян в стаціонарних відділеннях та на пільгове зубне протезування 100,0 тис. грн. Крім того, внести зміни до складу комісії з надання одноразової матеріальної допомоги громадянам та Положення про цю комісію.

Далі депутати розглянули та рекомендували сесії міської ради затвердити ряд програм: зайнятості населення на 2020 рік, розвитку фізичної культури і спорту місцевого осередку громадської організації „ВФСТ„Колос“ у Пирятинському районі на 2020 рік тощо. Зокрема, Програмою придбання обладнання вуличних дитячих майданчиків у Пирятинській міській ОТГ на 2020 рік планується придбати ігрові елементи для облаштування 3 дитячих майданчиків на вулиці Київська, Гоголя та Острів. 

Підтримали клопотання відділу освіти, молоді та спорту міської ради стосовно введення 1 штатної одиниці головного спеціаліста у відділ. Начальник відділу освіти, молоді та спорту Сергій Зуєв презентував порівняльну таблицю щодо кількості працівників у відділах освіти в інших ОТГ.

 Начальник відділу муніципальних ініціатив та інвестицій виконкому міської ради Євгеній Крагель повідомив, що у лютому стартувала урядова Програма „Спроможна школа для кращих результатів“, якою передбачена фінансова підтримка закладів освіти. Однією з умов участі  є наявність проєктно-кошторисної документації. Комісія погодила співфінансування двох проєктів „Реконструкція підвального приміщення в Пирятинському ліцеї“ та „Капітальний ремонт кабінету хімії Пирятинського ліцею“. Рекомендовано відділу муніципальних ініціатив та інвестицій виконкому міської ради підготувати проєкти рішень та включити ці питання до проєкту порядку денного чергової сесії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua