Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 лютого 2020 року 09:48

Постійна комісія міської ради розглянула кандидатуру на посаду заступника міського голови

На засідання постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності етики та ЗМІ 17 лютого винесено 6 питань.

Міський голова  Олексій Рябоконь запропонував на посаду заступника міського голови з питань діяльності виконкому міської ради кандидатуру Людмили Безушко. Вона має великий досвід роботи у фінансовій сфері та вищу освіту. Має бажання бути корисною для Пирятинської ОТГ, тому готова курувати такі напрямки діяльності виконкому міської ради, як економіка, фінанси, бухгалтерський облік та звітність.

 Члени комісії розглянули та підтримали ще ряд питань, що стосувалися внесення змін та доповнень до Програми розвитку Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Пирятинської міської ради на 2019-2020 роки та внесення змін до Договору про співробітництво територіальних громад по реалізації спільного проекту з надання якісних адміністративних послуг ЦНАП виконкому Пирятинської міської ради жителям сільських громад Великокручанської, Дейманівської, Каплинцівської, Харківецької сільських рад Пирятинського району та Куріньківської сільської ради Чорнухинського району Полтавської області. Розглянули питання про затвердження розпоряджень міського голови та рішень виконкому, прийнятих у міжсесійний період.

 Також члени комісії обговорили та винесли на розгляд сесії питання про набуття повноважень з питань державної реєстрації актів цивільного стану. Це дозволить розширити спектр послуг Центру надання адміністративних послуг виконкому Пирятинської міської ради, а головне – швидко та якісно надавати такі послуги жителям міської об’єднаної територіальної громади.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua