Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
13 лютого 2020 року 17:47

Із засідання виконкому

12 лютого відбулося засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. На розгляд засідання було винесено 24 питання.

Начальник відділу економічного аналізу та розвитку управління економіки виконкому Пирятинської міської ради Валентина Комаренко проаналізувала виконання фінансових планів за 2019 рік комунальних підприємств Пирятинської міської ОТГ: Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд, „Готель „Пирятин“ та „Райдуга“. Засвідчила, що аналіз показників виконання фінансових планів підприємств показали, що плани комунальних підприємств „Готель „Пирятин“ та Пирятинських госпрозрахункових очисних споруд по доходах за рік не виконано. Причиною цього стало недовиконання надання послуг з проживання у „Готель „Пирятин“, хоч зі здачі в оренду приміщень план перевиконано. Зменшився об’єм стічних вод, що надходили до Пирятинських госпрозрахункових споруд  від ТОВ „Пирятинський сирзавод“, як наслідок зменшився й дохід.

Члени виконавчого комітету прийняли рішення про укладення договору між КП „Каштан“ з ТОВ „Наше тепло“ на надання послуги по переробці гілок, видалених на території Пирятинської міської ОТГ дерев. Директор КП „Каштан“ Віталій Скочко запевнив членів виконавчого комітету, що такі послуги в 3-4 рази дешевші, ніж залучення власних одиниць техніки підприємства на вивезення спиляних гілок до полігону побутових відходів.

Члени виконкому підтримали рішення про втрату чинності рішення виконкому Пирятинської міської ради від 27.12.2019 № 473 „Про встановлення скоригованого тарифу ПП „Хазар-2007“ на послугу з централізованого опалення для житлових будинків по вул. Європейська, 4А та 4Б. Відповідно до нового ЗУ „Про ЖКГ“ від 09.06.18 № 2189 та Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.11 № 869 (зі змінами) „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на комунальні послуги“ відбулися значні зміни, а саме з 01.05.2019 року змінено назву комунальних послуг та порядок формування тарифу.

На засіданні виконкому розглянуто та затверджено план основних заходів цивільного захисту Пирятинської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту у Полтавській області на 2020 рік, внесено зміни та доповнення до рішення виконкому міської ради від 02.10.2019 № 347 „Про затвердження переліку адміністративних та муніципальних послуг та їх інформаційних карток“. Додалася ще одна послуга, яку можна замовити у ЦНАПі - погодинно отримати в оренду приміщення культурно-громадського центру.

Також члени виконкому схвалили проєкти рішень про надання тимчасового дозволу місцевим підприємцям на розміщення нестаціонарних засобів, для здійснення виїзної торгівлі 29 лютого на острові Масальський.

Розглянуто ще ряд фінансових, соціальних питань та житлово-комунального господарства: упорядкування та присвоєння адреси, видачі будівельного паспорта та приватизації житла.

 

Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua