Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 лютого 2020 року 19:39

З ювілеєм „Ромашка“!

5 лютого 1980 року в місті Пирятин з’явилося особливе і дороге серцю місце – дитячий садок  „Ромашка“. Це велика, дружна сім’я, в якій завжди тепло і затишно, це чудові люди, які працюють, оточують любов’ю дітей. І недарма заклад має назву „Ромашка“. Адже так само, як ці квіти під лагідним промінням розпускають свої пелюстки, так і малеча тут вперше розкриває свої здібності і талант. І так 40 років…

Завітали на гостину і гості – виконувач обов’язків міського голови Ігор Шикеринець, секретар міської ради Тетяна Чайка, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту міської ради, голова профспілкової організації працівників освіти Людмила Зібніцька. Привітали колектив з ювілеєм та побажали подальшого розвитку. Ігор Шикеринець вручив подарунок – багатофункціональний прилад для друку, а Тетяна Чайка нагородила кращих працівників та ветеранів грамотами міської ради.

На святі було по родинному затишно та цікаво. Свій ювілей заклад святкував у колі друзів. Привітати прийшли і ветерани дошкільної освіти, які пропрацювали в дитячому садочку багато років. До присутніх звернулася перша завідуюча ЗДО „Ромашка“ Галина Василівна Малишкіна. Вона пригадала тих людей, які будували дитячий садок, хто вкладав у нього не тільки свою працю, а й душу. Галина Василівна подякувала всім, хто не стоїть осторонь проблем закладу – Пирятинській міській раді, педагогічному та батьківському колективам.

Святковий настрій створювали викладачі та вихованці Пирятинського центру дитячої та юнацької творчості.

Сподіваємося, що заклад переживе ще не одну славну дату, а ті добрі справи, які вже зроблено за ці роки, будуть справжнім скарбом для прийдешніх поколінь.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua