Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 лютого 2020 року 17:54

Стартував процес розроблення Кодексу етики для депутатів

У Пирятині розпочалася робота щодо розроблення та впровадження Кодексу етики для депутатів Пирятинської міської ради. Передумовою цьому стала перемога нашої проєктної пропозиції „Успішний розвиток Пирятинської міської ОТГ шляхом впровадження принципів гуманізму і народовладдя, демократизму і соціальної справедливості, законності та верховенства права, забезпечення прозорості та гласності у роботі органів місцевого самоврядування“ в конкурсі з підтримки місцевих ініціатив з впровадження етичних, інноваційних та інклюзивних політик та врядування на місцевому рівні в Україні, який проводився Конгресом місцевих та регіональних влад Ради Європи.

Над реалізацією проєкту працюватиме робоча група, до складу якої увійшли фахівці та депутати міської ради, представник засобів масової інформації. 4 лютого відбулася робоча зустріч з експертами офісу Ради Європи Джеффом Ловітом та Тетяною Василевською. Експертами надано рекомендації щодо інструментів і механізмів, які можна застосувати під час роботи над проєктом, напрацьовано план-графік його реалізації.

Розробка Кодексу  сприятиме  підвищенню рівня довіри жителів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади до органів місцевого самоврядування, співпраці депутатського корпусу та виконкому міської ради, забезпеченню відкритості, прозорості та доступності діяльності депутатів міської ради.

Завершилася зустріч відвідуванням Пирятинського ЦНАПу та спільною світлиною.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua