Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 лютого 2020 року 17:21

Реалізація нового соціального проекту MLS group

Пирятинська міська рада розпочинає реалізацію нового соціального проекту MLS group ,,Громада спільних дій“ щодо вивчення громадської думки з різних проблемних питань життєдіяльності громади. 

Сьогодні відбулася робоча нарада з питання анкетування щодо вивчення громадської думки жителів Пирятинської міської ОТГ.  Керуючий справами виконкому міської ради Лариса Кочур ознайомила присутніх з   цим соціальним проектом та інструкцією  інтерв’юера (особа, яка збирає дані дослідження). Дослідження будуть проводитися щоквартально і допоможуть нам  виявити найбільш гострі проблеми громади і визначити напрями її подальшого розвитку.

Відповіді респондентів будуть оброблятися соціологічною агенцією за відповідною методикою  і будуть використовуватись виключно в узагальненому вигляді. 

Анкету щодо вивчення громадської думки з різних проблемних питань життєдіяльності громади можна заповнити в приміщенні Пирятинської міської ради (загальний відділ та інформаційного забезпечення виконкому міської ради), за адресою вул.Соборна,21 та в приміщенні Центру надання адміністративних послуг, за адресою площа Героїв Майдану, 2.

Ваша думка є важливою для муніципалітету. Тож запрошуємо до співпраці і дякуємо всім, хто візьме участь в цьому анкетуванні!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua