Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 січня 2020 року 15:59

Розглянуто виконання Плану місцевого економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ за друге півріччя 2019 року

22 січня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. На засіданні розглянуто 13 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення.

Начальник управління економіки виконкому міської ради Ірина Солдатова проінформувала про хід виконання Плану місцевого економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ на 2019-2020 роки за друге півріччя 2019 року. План місцевого економічного розвитку спрямований на стимулювання розвитку основних галузей економіки громади: агропромислового комплексу  та малого і середнього бізнесу. У другому півріччі із 22 запланованих дій  виконано усі. За графіком виконано 14 заходів або 64%, з випередженням – 7 заходів або 32%, із незначною затримкою в реалізації – 1 захід або 4%. Члени виконкому взяли інформацію до відома та зобов’язали управління економіки виконкому міської ради вжити організаційних заходів щодо проведення бізнес-форуму в лютому 2020 року.

Про виконання основних заходів з питань цивільного захисту Пирятинської міської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту проінформував головний спеціаліст з питань цивільного захисту та мобілізаційної роботи Роман Педяш.

Підбито підсумки роботи за 2019 рік адміністративної комісії  та опікунської ради при виконавчому комітеті міської ради. Зокрема, у 2019 році було проведено 9 засідань опікунської ради, на яких розглянуто 86 питань. На розгляд адміністративної комісії при виконавчому комітеті міської ради надійшло  12  адміністративних справ, які стосувалися порушення правил благоустрою, утримання собак та котів, розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві. За розглянутими адміністративними справами 11 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності та  накладено штрафів на загальну суму 3043,00 грн. Голова Ігор Шикеринець  звернув увагу на низьку активність працівників КП „Каштан“ щодо складання адмінпротоколів стосовно порушень правил благоустрою та поліції щодо торгівлі у невстановлених місцях.

Рішенням виконкому затверджено калькуляції на надання послуг з благоустрою населених пунктів, що надаються комунальним підприємством „Каштан“. Затверджено список громадян, які перебувають на квартирному обліку при виконкомі міської ради. Ознайомитися зі списком можна в рубриці „Рішення виконавчого комітету“ або на е-сервісі „Розумне місто“ за посиланням https://rozumnemisto.org/pyriatyn

Крім того, розглянуто ряд питань, які стосуються житлово-комунального господарства: видачі містобудівних умов та обмежень, присвоєння адреси, видачі громадянам будівельного паспорта.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua