Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 січня 2020 року 09:53

Зустріч міського голови з учасниками бойових дій

Питання щодо надання додаткових соціальних гарантій  пільговим та вразливим категоріям населення, зокрема учасникам антитерористичної операції, операції об’єднаних сил, учасників бойових дій на території інших держав, ветеранів війни, є важливим для Пирятинської міської ОТГ.

22 січня відбулася робоча зустріч міського голови Олексія Рябоконя з координаторами Центру допомоги учасникам антитерористичної операції Сергієм Ящуком та Юрієм Охріменком, за участю заступника міського голови Ігоря Шикеринця, начальника відділу із земельних та екологічних питань Євгенія Стадника,  головного спеціаліста з соціальних питань Анастасії Колос та директора Пирятинського МЦСССДМ  Юлії Кабушки. Під час зустрічі обговорено земельні питання, лікування в стаціонарних відділеннях та зубопротезування учасників антитерористичної операції.

Вирішено змінити механізм надання допомоги на лікування в стаціонарних закладах та зубопротезування, шляхом внесення змін до Комплексної програми соціального захисту та соціального забезпечення населення на 2020 рік, складу комісії та Положення про надання разової грошової допомоги малозабезпеченим та хворим громадянам Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади.

Також обговорено питання щодо надання учасникам антитерористичної операції земельних ділянок під забудову. На даний час подали заяви 87 учасників АТО, планується виділити земельні ділянки по вул.Цибаня та в районі ДП ,,Пирятинський лісове господарство“ орієнтовно 36 особам. Подальше виділення земельних ділянок можливе при умові зміни меж міста.

У подальшому планується розгляд питання щодо психологічної реабілітації та оздоровлення в санаторно-курортних закладах учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua