Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 січня 2020 року 19:02

Завершилися зимові чемпіонати настільних ігор

Пирятинський ліцей, Олександрівський сільський клуб та Пирятинський культурно-громадський центр приймали в себе цікаві та корисні Чемпіонати настільних ігор. Ідею такого виду молодіжної роботи подав Сергій Зуєв, начальник відділу освіти, молоді і спорту. Перший Чемпіонат він провів особисто, навчаючи волонтерів, аби ті далі працювали з малечею. Чемпіонат залучає до активної інтелектуальної гри і дітей, і їхніх батьків, і вчителів, передбачає активну гру в розвиваючі настільні ігри. Кожна гра – 4-7 хвилин винахідливості та спритності. Переможець отримує літеру. І в ході Чемпіонату складає слова. За кожну літеру складено слова учасник отримує цукерку. Переможених тут немає, але є особливі везунчики. Той гравець, який складає слово „Пирятин“, отримує суперприз! Спонсорами головних призів  - навушників та флешок - став особисто Сергій Зуєв та газета „Свіжий Апельсин“.

Діти та батьки протягом ігор були активними, проходили Чемпіонати весело. Усі ігри для проведення надані відділом освіти, молоді і спорту. Волонтером, що визвався провести три етапи з чотирьох, був Сергій Дядьков, учень Пирятинського ліцею. Підтримали проєкт відділ культури і туризму міської ради та міський Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – було закуплено солодощі для учасників.

Особливо потішив чемпіонат олександрівську малечу. Грати прийшли родинами. До проведення ігор долучилися працівники клубу, школи та волонтери.

Усі, хто не встиг зіграти взимку, запрошуються на весняні чемпіонати настільних ігор Пирятинської ОТГ!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua