Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 січня 2020 року 19:43

Із засідання земельної комісії

16 січня відбулося засідання постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Крім земельних питань, комісія заслухала ряд звітів про використання коштів бюджету міської ОТГ на виконання заходів Програм Пирятинської міської ради, які було реалізовано у 2019 році.

Під час розгляду питання про затвердження звіту про надходження та використання коштів бюджету міської ОТГ на виконання заходів Програми взаємодії з НПП „Пирятинський“ для здійснення природоохоронних заходів, що сприяють охороні й збереженню території та об’єктів природно-заповідного фонду на території Пирятинської міської ОТГ, було озвучено, що заходи виконані в повному обсязі. Зокрема, виготовлено 12 лав для еколекторію, придбано макрооб’єктив до фотоапарату для проведення макрозйомки дрібних об’єктів флори та фауни; 11 банерів, які використовуються при проведенні екскурсій та уроків в екокласах.

Начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ виконкому міської ради Марина Зергані ознайомила депутатів із змінами, які пропонується внести до Програми з охорони навколишнього природного середовища на території Пирятинської міської ОТГ на період 2019-2020 років. Заходами Програми, зокрема, передбачено придбання сміттєвоза із заднім навантаженням і виготовлення проєкту та будівництво зливної станції для приймання побутових та промислових стічних вод, які вивозяться асенізаційним транспортом з населених пунктів Пирятинської ОТГ.

Далі члени комісії розглянули низку земельних питань стосовно затвердження технічних документацій із землеустрою, надання дозволів на виготовлення технічних документацій та розробку проектів із землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, житлового будівництва, укладення договорів оренди  тощо.

Насамкінець за пропозицією заступника міського голови Максима Варави розглянуто питання щодо включення до Плану діяльності Пирятинської міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2020 рік Положення про порядок визначення відшкодування збитків у сфері земельних відносин на території Пирятинської міської ОТГ. Комісія рекомендувала винести це питання на розгляд бюджетної комісії та шістдесят п’ятої сесії міської ради.

У цілому комісія розглянула 25 питань, два з них перенесено на розгляд наступної сесії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua