Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 січня 2020 року 09:29

Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг

14 січня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг. Депутати розглянули питання, що планується включити до порядку денного чергової сесії.

Детально зупинилися на звітах про надходження та використання коштів бюджету міської об’єднаної територіальної громади на виконання заходів програм Пирятинської міської ради, які були реалізовані у 2019 році: „Енергоефективність та енергозбереження на об’єктах комунальної власності Пирятинської міської ОТГ“, „Питна вода Пирятинської міської ОТГ“, розвитку вуличного освітлення, покращення благоустрою, диспетчеризації ліфтів багатоквартирних житлових будинків м.Пирятин та інших.

Крім того, депутати розглянули проєкт рішення щодо затвердження Програми „Питна вода Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади“ на 2020 рік. Заходами програми передбачено будівництво артезіанської свердловини у місті Пирятин, забезпечення засобами комерційного обліку води багатоквартирних будинків населених пунктів Пирятинської ОТГ, придбання матеріалів для заміни лінії в с.Калинів Міст. Комісія рекомендувала винести Програму на розгляд бюджетної комісії та затвердження сесії міської ради.

Начальник юридичного відділу виконкому міської ради Руслан Соловйов презентував проєкт рішення про наглядові ради комунальних підприємств Пирятинської міської ради. Ознайомив з критеріями обов’язковості утворення наглядової ради та порядком утворення, організації діяльності та ліквідації наглядової ради. Однак це питання не набрало необхідної кількості голосів при голосуванні.

У цілому депутати розглянули 18 питань порядку денного.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua