Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
8 січня 2020 року 09:07

Засідання комісії з питань техногенно екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради

3 січня відбулося засідання комісії з питань техногенно екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Пирятинської міської ради.

Спочатку розглянуто питання про результати позапланової перевірки закладів освіти щодо додержання вимог пожежної безпеки. У підсумку обговорення вирішено спільно з керівниками освітніх закладів та спеціалістами Пирятинського РС ГУ ДСНС України  у Полтавській області розробити план усунення виявлених недоліків після чого швидко реагувати на всі зауваження.

Жваве обговорення викликало питання щодо технічного стану пішохідного мосту на території станції „Пирятин“. Вже майже два роки спеціалісти міської ради звертаються до керівництва АТ „Українська залізниця“ з пропозицією взяти на баланс залізниці цей об’єкт, адже міст знаходиться на земельній ділянці, цільове призначення – для потреб залізничного транспорту, користувач – АТ „Українська залізниця“. Було прийнято рішення після чергової відмови, направити лист до Головного управління ДСНС України у Полтавській області з проханням долучитися до вирішення цієї проблеми.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua