Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
3 січня 2020 року 14:40

Стартувала реєстрація на пробне ЗНО-2020

Відділ освіти, молоді та спорту Пирятинської міської ради інформує, що сьогодні, 3 січня, в Україні розпочалася реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні (ЗНО).

У 2020 році одним із округів проведення пробного ЗНО-2020 та основної сесії ЗНО-2020 у Полтавській області визначено місто Пирятин. В окрузі працюватиме 2 пункти тестування: на базі Пирятинського ліцею та Опорного закладу Пирятинської зш І-ІІІ ст. № 6.

Вартість пробного ЗНО за одне тестування в 2020 році в окрузі проведення м. Пирятин складає 141 гривню. Участь у пробному ЗНО є добровільною.

Зареєструватися можна з 3 по 24 січня 2020 року на сайті Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти http://zno-kharkiv.org.ua у розділі „Пробне ЗНО“.

Особливістю реєстрації на пробне ЗНО у 2020 році є обов’язкове завантаження оформленої (фото/скан) реєстраційної Заяви до „Особистого кабінету учасника пробного ЗНО“ (надсилати таку заяву поштою НЕ ПОТРІБНО).

Реєстрація на участь у пробному ЗНО вважається завершеною після надходження коштів для оплати послуг на рахунок Харківського РЦОЯО. Оплатити послугу можна в будь-якій фінансовій установі або через послугу електронного платежу протягом трьох робочих днів із дня створення реєстраційної заяви.

Всі особливості реєстрації описані в інструкції до реєстраційної програми.

Переваги пробного ЗНО, яке організовує Харківський РЦОЯО:

процедура пробного ЗНО максимально відповідає процедурі основного ЗНО;

завдання пробного ЗНО відповідають програмам, характеристикам та структурі  сертифікаційних робіт основного ЗНО;

участь у пробному ЗНО надає можливість попрацювати з зошитом та бланками відповідей, отримати результат;

у пробному тесті з іноземних мов присутня частина тесту – „Аудіювання“.

Пробне ЗНО з української мови і літератури – 21 березня. З математики, історії України, біології, географії, фізики, хімії, іноземних мов – 28 березня 2020 року (тестування з усіх предметів починається одночасно).

Звертаємо увагу, що реєстрація для проходження пробного ЗНО не передбачає автоматичної реєстрації для участі в основній сесії ЗНО. Результати пробного ЗНО не буде зараховано як оцінки за державну підсумкову атестацію та не буде використано для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua