Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 січня 2020 року 17:13

До уваги пільговиків! Важлива інформація!

З жовтня 2019 року пільги на оплату житлово-комунальних послуг надаються у грошовій (безготівковій та готівковій) формі.

З 01 січня 2020 року рішенням Уряду пільговикам, яким надаються пільги у безготівковій формі, надано можливість у будь-який час змінити форму отримання пільг на „готівку“.

Для цього необхідно звернутись до територіального управління соціального захисту населення та подати відповідну заяву із зазначенням рахунку в уповноваженому банку (при собі мати паспорт). Пільга у готівковій формі надаватиметься з місяця, що настає за місяцем подання заяви.

У разі подачі заяви про надання пільг з оплати житлово-комунальних послуг у грошовій готівковій формі протягом опалювального періоду виплата пільг проводиться тільки через банківські установи шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика в уповноваженому банку.

При наявності у пільговика відкритого в уповноваженому банку рахунку (пенсійного, іншого соціального рахунку), подаються реквізити вказаного рахунку, у разі відсутності банківського рахунку, необхідно звернутися до уповноваженого банку та відкрити рахунок для перерахування пільг у грошовій готівковій формі.

Звертаємо увагу, що отримувати пільги у готівковій формі через виплатні об’єкти АТ „Укрпошта“ пільговики матимуть можливість після закінчення опалювального періоду, шляхом подання до 15 травня до територіального управління соцзахисту населення відповідної заяви.

Пільговикам, які не виявили бажання змінити форму отримання пільг (з безготівкової на готівкову) звертатись до управління соціального захисту населення додатково не потрібно.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua