Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
30 серпня 2019 року 17:32

Депутати активно готуються до сесії

30 серпня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань прав людини, законності, депутатської діяльності, етики та ЗМІ. Депутати розглянули 8 питань.

Головний спеціаліст юридичного відділу виконкому міської ради Олександр Кудрявцев повідомив, що над розробленням Статуту Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади тривалий час працювала комісія, всього проведено 6 засідань. Крім того, проєкт Статуту обговорено на громадських слуханнях, опрацьовано пропозиції, які надійшли від громадян та депутатів. Комісія рекомендувала винести це питання на розгляд та затвердження чергового засідання сесії міської ради.

Далі депутати заслухали інформацію про виконання Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади за перше півріччя 2019 року в частині повноважень постійної комісії, в тому числі наступних програм: „Висвітлення діяльності Пирятинської міської ради в засобах масової інформації“, „Реалізації проектних пропозицій громадського бюджету  Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади“,  „Правової освіти та безоплатної правової допомоги населенню Пирятинської ОТГ на 2017-2020 роки“.

Про зміни та доповнення, які пропонується внести до Програми висвітлення діяльності Пирятинської міської ради в засобах масової інформації на 2019 рік проінформувала начальник загального відділу та інформаційного забезпечення виконкому міської ради Тетяна Нестерець. Провівши аналіз висвітлення діяльності Пирятинської міської ради та її виконавчого комітету в розрізі висвітлення інформацій місцевими ЗМІ Тетяна Нестерець зазначила, що запланованих коштів  не вистачить до кінця року, тому і  виникла потреба у виділенні додаткових коштів. 

Члени комісії ознайомилися з проєктом Програми розвитку Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Пирятинської міської ради на 2019-2020 роки та  змінами до Порядку розгляду електронної петиції, адресованої Пирятинській міській раді.

Наостанок депутати рекомендували винести на розгляд та затвердження сесії рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови, прийнятих у міжсесійний період.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua