Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
29 серпня 2019 року 14:20

На черговому засіданні виконкому

28 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Розглянуто 12 питань та прийнято відповідні рішення.

Засідання розпочалося інформуванням начальника управління економіки виконкому міської ради Ірини Солдатової про хід виконання плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської ради за перше півріччя 2019 року. Зазначивши, що основними цілями плану є: забезпечення сталого економічного  розвитку громади, створення  комфортних умов для мешканців та формування  свідомої та активної громади з високою якістю життя.

Далі начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда ознайомила із змінами, які пропонується внести до бюджету Пирятинської ОТГ на 2019 рік. Детально обґрунтувала  спрямування коштів за пріоритетними напрямками. Зокрема, запропоновано передбачити 176,0 тис.грн на реконструкцію світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Європейська-Абаканська; 36,0 тис.грн – на  поточний ремонт дитячого садка в селі Олександрівка; 50,0 тис.грн – на надання допомоги на лікування жителям ОТГ; 1,0 млн.грн на утримання територіального центру в четвертому кварталі тощо.

Презентувала квартальний звіт про виконання бюджету міської об’єднаної територіальної громади за І півріччя 2019 року. Доходна частина бюджету з урахуванням міжбюджетних трансфертів без врахування власних надходжень бюджетних установ, виконана на 104,7 %; видаткова частина бюджету -  на 75,3 %.

Прийнято рішення щодо встановлення розміру внесків за обслуговування і заміну вузлів комерційного обліку теплової енергії та їх розподіл між споживачами ОКВПТГ „Лубнитеплокомуненерго“ окремо по кожній з 27 будівель в м.Пирятин.

Розглянуто ряд питань житлово-комунального господарства: видача громадянам будівельного паспорта, упорядкування адрес та благоустрою міста, про які інформувала начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Марина Зергані. Затверджено робочий проект „Реконструкція теплогенераторної  в с.Олександрівка“, загальною кошторисною вартістю - 84,910 тис. грн.

Під час розгляду питання про облаштування місця для стоянки автотранспорту біля Пирятинської філії АТ „Полтаваобленерго“ міський голова Олексій Рябоконь зауважив, що паркувальний майданчик необхідний як для самих працівників Філії, так і для її клієнтів. Але не слід забувати, що це центральна вулиця міста, яка повинна мати естетичний та привабливий вигляд. Тому,  плануючи парковку, потрібно передбачати також і благоустрій прилеглої території, зелену зону. Члени виконавчого комітету вирішили повернутися до розгляду цього питання після його доопрацювання відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому міської ради.

З метою вирішення питання поновлення втрачених документів, що посвідчують право власності на нерухоме майно, виконкомом прийнято рішення щодо видачі громадянам дублікатів свідоцтва про право власності.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua