Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 серпня 2019 року 15:15

Шановні пирятинці!

Шановні пирятинці!

Щиро вітаю вас з Днем Державного Прапора та 28-ю річницею Незалежності України! Саме ці дати нагадують нам про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. І через 28 років, відколи Україна стала незалежною, для кожного з нас пріоритетними залишаються ідеї справедливості, незалежності, цілісності української держави.

Наш прапор – це символ свободи й незалежності, слави і відродження України. Синьо-жовтий стяг вселяє в серце кожного українця гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

День Незалежності в душах українців став символом самоствердження, відчуття волі та суверенності. Ми самі творимо свою долю та будуємо майбутнє нашої країни.

Тож нехай наші серця наповняться гордістю за нашу державу та рідне місто, а наша спільна плідна праця стане надійною запорукою щасливого майбутнього України та Пирятинської громади.

У ці святкові дні зичу кожній родині здоров’я, щастя, добра, достатку, щедрої долі, благополуччя та впевненості в майбутньому. Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.

Зі святом вас, дорогі пирятинці!

 

Міський голова                                                          Олексій Рябоконь

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua