Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 серпня 2019 року 13:26

У Пирятині урочисто відзначено День Державного Прапора

Урочисті заходи, присвячені Дню Державного Прапора України відбулися на площі перед адмінбудинком у Пирятині. Це свято – данина поваги символу держави, що пройшов довгий шлях. Під рідним прапором український народ утвердив мрію про державність, соборність і незалежність. У ньому втілені віковічні прагнення до миру та надії українського народу на краще майбутнє.

Почесне право підняти синьо-жовте знамено було надано командиру  взводу управління військової частини А1499, учаснику бойових дій Дмитру Буровцеву.

Присутніх  зі святом привітали міський голова Олексій Рябоконь, голова райдержадміністрації Олег Куча та голова районної ради Сергій Пазюк. За сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Державного Прапора України військовослужбовці були  нагороджені відзнаками та грамотами.

У цей день юні пирятинці Олександр Акімов та Софія Постна урочисто отримали паспорти громадянина України ІD-картки та пам’ятні подарунки.

Щиро бажаємо в цей святковий день всім мешканцям та гостям міста міцного здоров’я, щастя, добра, мудрості, патріотизму, взаємної шани; щоб наше життя завжди було яскравим та багатим, як кольори нашого Державного стягу. І звісно ж – мирного неба над Україною!

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua