Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
20 серпня 2019 року 13:49

Всеукраїнська спартакіада з рекреаційних видів спорту серед осіб з інвалідністю

З 12 по 15 серпня в селі Наріжжя Семенівського району відбулась Всеукраїнська спартакіада з рекреаційних видів спорту серед осіб з інвалідністю.  Участь в спортивному заході взяли представники з Полтавської, Одеської, Донецької Хмельницької та інших областей. Змагання проходили як в командному заліку, так і в індивідуальному.

Пирятинську районну організацію інвалідів представляли Олег Сімон, Юлія П’ятецька, Тетяна Миленко, Олена Коробіцина та Олександр Охрименко. Переможці спортивних змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

 Основним завданням спартакіади є популяризація рекреаційних видів спорту, як ефективного способу оздоровлення та реабілітації інвалідів та залучення їх до активного способу життя.

 Також тут відбувся фестиваль творчості осіб з інвалідністю „Рогозів кут“. Мета  фестивалю - це залучення людей з фізичними вадами до занять з різних видів художньої творчості, виявлення нових талантів та всебічне вивчення проблем творчої діяльності інвалідів.

Пирятинську районну організацію інвалідів представляли: Олег Сімон (хореографія), Юлія П’ятецька (бісероплетіння), Тетяна Миленко (пазли) та Олександр Охрименко (вокал).

Всі учасники фестивалю були нагороджені дипломами.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua