Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
16 серпня 2019 року 16:18

Працюють постійні комісії міської ради

16 серпня в Центрі громадського діалогу відбулося спільне засідання постійних комісій міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності, транспорту, зв’язку та сфери послуг і з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. У засіданні комісії взяв участь міський голова Олексій Рябоконь, голови інших постійних комісій та депутати міської ради.

Виконувач обов’язків начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Людмила Зібніцька разом з директорами шкіл проінформували присутніх про стан підготовки навчальних закладів до початку навчального року. У закладах загальної середньої освіти проведено косметичні ремонти класних кімнат, спортзалів, харчоблоків, їдалень. Придбано нові меблі та сучасну комп’ютерну техніку. Керівники навчальних закладів запевнили, що навчальний процес розпочнеться вчасно, оскільки заклади готові до нового навчального року.

Далі члени комісії розглянули питання щодо стану проведення робіт по ремонту даху Опорного закладу Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6. Начальник відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради Євгенія Кошова повідомила, що у зв’язку з неякісним виконанням ФОП Лісний О.І.  проекту „Реконструкція покрівлі загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6“ виникла необхідність у його коригуванні.

У підсумку обговорення комісія рекомендувала виконавчому комітету міської ради використати кошти, які передбачені на проектні роботи, на корегування цього проекту; вихідні умови для корегування проекту узгодити з підрядною організацією, яка виконує будівельні роботи; виконавчому комітету прийняти рішення щодо заключення договору з новим проектантом, знайти джерела фінансування та передбачити в бюджеті міської ОТГ додаткові кошти для завершення робіт з реконструкції даху Пирятинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 6.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua