Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 серпня 2019 року 15:04

Із засідання виконкому

14 серпня відбулося чергове засідання виконкому  Пирятинської міської ради під головуванням міського голови Олексія Рябоконя.  На засіданні розглянуто 17 питань порядку денного.

Одним із актуальних серпневих питань є підготовка закладів освіти до нового навчального року. Виконувач обов’язків начальника відділу освіти, молоді та спорту міської ради Людмила Зібніцька проінформувала присутніх про хід проведення цієї роботи. У закладах загальної середньої освіти проведено косметичні ремонти класних кімнат, харчоблоків, їдалень. Для створення комфортних умов для учнів 1-х класів класні кімнати обладнані новими меблями, в тому числі одномісними партами, наочністю та сучасною комп’ютерною технікою. Не залишилися поза увагою і садочки Пирятинської ОТГ: проведено ремонти харчоблоків у „Червоній шапочці“ та „Ромашці“, облаштовано дитячі майданчики тіньовими навісами у ДНЗ „Сонечко“ та „Берізка“, у ДНЗ „Пролісок“ проведено косметичні ремонти всіх приміщень та замовлено дитячі ліжка.

Комунальники спільно з головним спеціалістом відділу економічного  аналізу та розвитку управління економіки Наталією Музиченко  доповіли про виконання фінансових планів та господарську  діяльність підприємств за І півріччя 2019 року.

   План по доходам за звітний період Пирятинськими госпрозрахунковими  очисними спорудами виконано на  80,7%; Пирятинським міським водоканалом – на 91,1%; „Каштаном“ – на 82,1%; „Райдугою“  - на 113,1 %; готелем „Пирятин“ – на 104,7%.

Членів виконкому цікавило, як комунальники використали прибутки підприємств.  Зокрема,  КП „Готель „Пирятин“ придбано холодильники та ліжка, встановлено віконні блоки; Пирятинські госпрозрахункові очисні споруди провели поточні ремонти обладнаннями та придбали комп’ютерну техніку. У підсумку обговорення КП „Пирятинський міський водоканал“ рекомендовано на наступне засідання сформувати  план дій щодо розроблення нового тарифу, а очисним – план заходів з модернізації підприємства.

Затверджено рішення комісії з придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, яким визначено потребу щодо спрямування субвенції у 2019 році за напрямом: виплата грошової компенсації за належні для отримання житлові приміщення для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа з метою придбання житла для зазначеної категорії осіб.

Членами виконкому повторно розглянуто та  прийнято  рішення щодо надання тимчасового дозволу фізичній особі-підприємцю на розміщення дитячих розважальних атракціонів на асфальтованому майданчику по вул.Європейська, 4 з 16 серпня по 30 вересня 2019 року.

 Готуючись до відзначення Дня Незалежності, прийнято рішення щодо надання дозволу на тимчасове розміщення дитячих розважальних атракціонів та нестаціонарних засобів для виїзної торгівлі  під час святкування.

Крім того, внесено зміни до штатного розпису Пирятинського культурно-громадського центру та розглянуто ряд житлово-комунальних та соціальних питань.

За пропозицією члена виконкому міської ради Віктора Бугайова обговорили питання щодо будівництва тротуару на вулиці Харківська. Начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства виконкому міської ради Марина Зергані ознайомила присутніх з деталями реалізації цього проекту, зазначивши, що будівництво тротуару створить комфортні умови для пішоходів та покращить естетичний вигляд міста. А облаштований пішохідний перехід забезпечить безпеку дітей, оскільки тут розташовані дитячий садок та школа.

Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua