Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
7 серпня 2019 року 11:46

Що вирішили на засіданні виконкому?

6 серпня відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Пирятинської міської ради. Одним з основних питань порядку денного -  створення комісії з  придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. Минулого року завдяки субвенції з державного бюджету та злагодженій роботі міської ради було придбано дві квартири для дітей-сиріт, які проживають на території ОТГ. Тобто успішний досвід є, проте, механізм надання у 2019 році субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла дітям цієї категорії дещо змінений. Строки формування потреб і пропозицій щодо напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію, стислі. Тому і виникла нагальна потреба у прийнятті цього рішення. Також затверджено Положення про комісію з придбання житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа. 

Одним із актуальних питань сьогодення є розвиток нашого міста, покращення інфраструктури і благоустрою, облаштування зупинкових комплексів-тимчасових споруд. Нагадаємо, що місця для встановлення зупинкових комплексів були визначені на засіданні виконкому 10 липня. На цьому засіданні члени виконкому обговорили умови проведення конкурсного відбору та затвердили Порядок проведення конкурсу щодо встановлення зупинкових комплексів та тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в м.Пирятин та створили комісію з визначення переможців цього конкурсу.

Крім того, прийнято низку рішень, ініційованих відділом містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства. Зокрема затверджено ряд робочих проектів по капітальному ремонту покрівлі Калиновомостівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, реконструкції світлофорного об’єкту на перехресті  вулиць Європейська-Абаканська, коригування проекту реконструкції вуличного освітлення по пров.Київському в м.Пирятин.

Розглянуто питання щодо надання тимчасового дозволу фізичній особі-підприємцю на розміщення дитячих розважальних атракціонів на асфальтованому майданчику по вул.Європейська, 4. Оскільки ця територія використовується військовою частиною для паркування автотранспорту працівників, було вирішено спочатку отримати письмову згоду керівництва військової частини. Тому розгляд питання перенесено на чергове засідання виконкому.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua