Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
6 серпня 2019 року 18:09

Пам’ятаємо наших Героїв…

Цьогоріч в Україні відзначається 5 років з часу звільнення міст Східної України від російської окупації. У червні-серпні 2014 року українські військові визволили від російської окупації Лиман, Маріуполь, Слов’янськ, Краматорськ, Дружківку, Костянтинівку, Бахмут, Торецьк, Авдіївку, Красногорівку, Мар’їнку.

Сьогодні у військовій частині А 1499 в Пирятині відбувся мітинг з нагоди 5-ї річниці з часу визволення українських міст та вшанування пам’яті учасників антитерористичної операції. Під час заходу поіменно згадали усіх загиблих пирятинців, які захищали цілісність і незалежність нашої Батьківщини - Максима Аранчія, Віталія Білька, Олександра Шляхтича, Івана Олійника, Анатолія Курочку, Андрія Конопльова, Бориса Козака, Станіслава Таранця  та Юрія Стрельцова.

Анастасія Степануха прочитала вірш, який нікого з учасників зібрання не залишив байдужим, а гіркі сльози присутніх були тільки цьому підтвердженням.

Керівники міста та району, військовослужбовці, родини загиблих учасників антитерористичної операції, представники колективів міської ради, райдержадміністрації та районної ради вшанували світлу пам’ять учасників антитерористичної операції покладанням квітів до їх могил.

Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто загинув за Україну, за наше мирне та щасливе життя. І віримо в те, що з такими патріотами наша країна буде незалежною і мирною державою. Вічна пам’ять загиблим нашим Героям!

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua