Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
5 серпня 2019 року 11:08

Відзначено День сіл Верхоярівка та Калинів Міст

4 серпня весело й гамірно було на подвір’ї Калиновомостівського сільського Будинку культури. Тут жителі двох сусідніх сіл – Верхоярівки та Калинового Мосту – по-родинному затишно святкували День села. Свято скликало до себе гостей: близьких і далеких, тих хто народився тут і виріс, тих хто в цих селах живе й працює, і тих, кого доля, звивистими шляхами, завела далеко від рідного порогу.

Завітав на гостину та привітав сільські громади міський голова Олексій Рябоконь. Побажав гарного відпочинку та розвитку сіл старостату.

Теплі слова вітань лунали і від старости Руслана Бабака, які супроводжувалися врученням подарунків та подяк.

Традиційно цього дня вітали наймолодших жителів сільських громад. Протягом року народилася Софійка Яременко.

Щирими оплесками, вітаннями та подарунками вшановували односельців, які цього року відзначили півстолітній ювілей: Стеллу Коваленко, Тетяну Литвинчук, Ірину Деменко, Василя Росюка, Володлимира Лободу, Олександра Лобатенка, Руслана Цибульського, Людмилу Опалєву; подружню пару, яка відзначила золоте весілля: Віру та Павла Камінських; учасників ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС: Миколу Копиченка та Сергія Олішевця; учасників антитерористичної операції: Сергія Копиченка, Олександра Захарченка, Федора Голінька, Віктора Тарасенка, Віталія Багдіяна, Олександра Ляшенка, Юрія Барабаша, Сергія Авраменка, Олександра Мазька, Віктора Стадніченка, Сергія Перепилицю.

На подвір’ї сільського Будинку культури було облаштовано виставку робіт народних умільців. Подарунками відзначено сільських майстринь: Надію Гвоздь та Валентину Шаповал.

Місцеві артисти підготували чудові вокальні та хореографічні композиції, порадували своїми виступами також гості з Пирятина та Олександрівки.

Для дітлахів працювали атракціони, особливо малеча із задоволенням стрибала на батутах та з веселим сміхом спускалася з надувних гірок.

Під час святкування всіх охочих частували українськими стравами – кашею та варениками.

Після концерту - дискотека для молоді. Тож день села відзначили гучно, з добром і любов’ю.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua