Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
2 серпня 2019 року 11:17

Відбулося пленарне засідання п’ятдесят восьмої сесії Пирятинської міської ради

1 серпня відбулося пленарне засідання п’ятдесят восьмої сесії Пирятинської міської ради сьомого скликання. На порядок денний винесено 66 питань.

Перед початком засідання, за рекомендацією постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту, було заслухано начальника Пирятинського відділення поліції ГУНП України в Полтавській області Олексія Возного, який проінформував про стан розслідування справи щодо жорстокого побиття 9 березня пирятинця Сергія Шевченка. Олексій Возний повідомив, що розлідування завершено та справу скеровано до суду.

У ході засідання депутати внесли зміни та доповнення до Плану соціально-економічного розвитку Пирятинської міської ОТГ та низки діючих програм, а саме: „Сучасне оснащення рятівника – запорука надійного порятунку людей“, утримання об’єктів комунальної власності Пирятинської міської ОТГ, розвитку фізичної культури і спорту місцевого осередку ГО „ВФСТ „Колос“, діяльності  Пирятинської міської ради, розвитку дорожнього руху та його безпеки в Пирятинській міській ОТГ, оздоровлення  та відпочинку дітей у 2019 році.

Сесією затверджено Програму диспетчеризації ліфтів багатоквартирних житлових будинків м.Пирятин на 2019 рік та виділено кошти у сумі 63,6 тис. грн. для переобладнання ліфтів у 4 будинках; Програму надання фінансової підтримки соціально-культурним проектам „Зробимо Пирятинську громаду кращою!“ на 2019 рік, основним заходом якої є облаштування в центрі міста сонячного WI-FI дерева; Програму удосконалення казначейського обслуговування місцевих бюджетів на        2019 рік.

Рішенням сесії внесено зміни до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. Зокрема виділено кошти: на проведення поточного ремонту фасаду Олександрівського сільського клубу, електропроводки в Пирятинській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4 та туалетних кімнат в Пирятинському ліцеї; придбання котла в ДНЗ „Червона Шапочка“ тощо.

Наостанок прийнято ряд земельних питань, зокрема, надано дозвіл 14 учасникам бойових дій на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua