Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
26 липня 2019 року 11:05

Депутати активно готуються до чергової сесії

    25 липня в Центрі громадського діалогу відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Члени постійної комісії зібралися в повному складі, аби розглянути понад 50 питань порядку денного.

  Розглянуто та рекомендовано винести на розгляд та затвердження сесії низку питань, які стосуються затвердження технічних документацій із землеустрою, надання дозволів на виготовлення технічних документацій та розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок із земель комунальної власності для ведення особистого селянського господарства тощо. Зокрема, комісія розглянула питання щодо надання дванадцятьом учасникам бойових дій, які проживають на території Пирятинської ОТГ, дозволу на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок за межами населених пунктів в адміністративних межах Пирятинської міської ради для ведення особистого селянського господарства.

  Рекомендовано надати дозвіл Пирятинській міській раді на розробку проєктів землеустрою: на земельні ділянки під існуючими кладовищами для будівництва та обслуговування об’єктів рекреаційного призначення в Олександрівці, Могилівщині, Рівному, Калиновому Мості, Верхоярівці, Замостищі, Голобородьках;  на земельну ділянку по вул.Європейська для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, з метою подальшого проведення аукціону. 

  Крім того, голова постійної комісії з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи Василь Войпанюк ознайомив присутніх із зверненням голови постійної комісії з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту Олександра Горбачова щодо передачі на баланс Пирятинської ДЮСШ стадіону сирзаводу та виготовлення документації на відповідну земельну ділянку. У ході обговорення депутати рекомендували відділу із земельних та екологічних питань виконкому міської ради підготувати проект рішення з цього питання та винести на  наступну сесію.

  Депутат міської ради Анатолій Якименко повідомив, що до нього звернулися мешканці будинку по вул.Полтавська, 7 стосовно протікання даху. Комісія рекомендувала заступнику міського голови Максиму Вараві детально вивчити це питання, вжити заходів щодо вирішення порушеної проблеми та проінформувати про проведену роботу на наступному засіданні комісії.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua