Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
25 липня 2019 року 18:01

На засіданні виконкому

24 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету міської ради, де розглянуто 23 питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.

Начальник фінансового управління міської ради Світлана Кеда ознайомила членів виконавчого комітету із змінами, які пропонується внести до бюджету міської об’єднаної територіальної громади на 2019 рік. Детально обґрунтувала  спрямування коштів за пріоритетними напрямками. 

У зв’язку із зверненнями громадян та з метою якісного надання ЦНАПом адміністративних послуг в сільських населених пунктах сільських рад – партнерів, членами виконавчого комітету доповнено перелік адміністративних та муніципальних послуг новою послугою „Про видачу викопіювання з топографо-геодезичної основи м.Пирятин в М 1:2000“ та затверджено перелік адміністративних послуг, які надаються на віддалених  робочих місцях у сільських населених пунктах: Велика Круча, Дейманівка, Каплинці, Харківці.

 Начальник  відділу містобудування, архітектури та житлово- комунального господарства виконкому міської ради Марина Зергані повідомила, що на сьогодні подані лише дві ескізні пропозиції облаштування громадського простору вшанування захисників територіальної цілісності України в місті Пирятин та запропонувала продовжити термін подачі пропозицій до 1 жовтня 2019 року.

Крім того, члени виконавчого комітету розглянули питання про внесення змін до штатного розпису Пирятинської публічної бібліотеки, заслухали інформацію про підсумки роботи із зверненнями громадян за І півріччя 2019 року та надали тимчасовий дозвіл на розміщення цирку на стадіоні „Ювілейний“ з 27 по 28 липня.

З метою організації змістовного відпочинку та дозвілля пирятинців під час проведення третього щорічного карнавалу „Королева бензоколонки“ надано тимчасовий дозвіл фізичним особам-підприємцям на розміщення нестаціонарних засобів для здійснення виїзної торгівлі продуктами громадського харчування, дитячими іграшками та надання послуг у сфері розваг. Захід відбудеться 27 липня.

Заступник міського голови Максим Варава інформував про роботу комісії з обстеження технічного та санітарного стану міського сміттєзвалища та організації робіт по його використанню. За результатами обговорення члени виконавчого комітету міської ради доручили розробити дієві заходи щодо забезпечення технічного та санітарного стану міського сміттєзвалища.

Також розглянуто соціальні питання та ряд  житлово-комунальних питань: про взяття на квартирний облік, упорядкування адресного господарства, видачі будівельного паспорта.

Детально з прийнятими рішеннями можна буде ознайомитися на нашому сайті у розділі „Рішення виконавчого комітету“.

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua