Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
23 липня 2019 року 11:29

Із засідання освітянської комісії

У рамках підготовки до проведення пленарного засідання сесії, 22 липня, працювала постійна комісія міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту. На розгляд винесено 10 питань.

Комісія розглянула та рекомендувала винести на розгляд сесії питання  щодо внесення змін та доповнень до Програми розвитку фізичної культури і спорту місцевого осередку громадської організації „Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство „Колос“ у Пирятинському районі Полтавської області та про надання згоди на безоплатну передачу з державної власності у спільну власність Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади друкованої продукції Національної академії педагогічних наук України.

З метою збереження майна баскетбольного майданчика, який побудовано на стадіоні „Ювілейний“, депутати рекомендували винести на розгляд бюджетної комісії питання щодо виділення 126,4 тис. грн для облаштування огорожі навколо нього.

Крім того, розглянуто лист від КП „Пирятинський центр первинної медико-санітарної допомоги“ щодо виділення коштів на виконання заходів Програми розвитку первинної медико-санітарної допомоги в Пирятинській міській ОТГ та фінансової підтримки Пирятинської амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Калиновомостівського і Олександрівського ФАПів на 2019 рік. Зокрема медики просять кошти на оплату енергоносіїв. Голова постійної комісії Олександр Горбачов наголосив, що центром первинної медико-санітарної допомоги проводиться недостатня робота щодо заключення декларацій з сімейними лікарями - 12 тисяч жителів району не заключили таких декларацій. За умови підписання декларацій громадянами в повному обсязі комунальне підприємство зможе отримати значні кошти від Національної служби здоров’я України. У зв’язку з обмеженим фінансовим ресурсом комісія вирішила повернутися до розгляду цього питання по закінченню 9 місяців 2019 року.

Депутати обговорили питання взаємодії НПП „Пирятинський“ та ДП „Пирятинське лісове господарство“ щодо утримання та благоустрою о.Масальський. Комісія рекомендувала створити робочу групу у складі представників  НПП „Пирятинський“, ДП „Пирятинське лісове господарство“ КП „Каштан“, відділу із земельних та екологічних питань виконкому міської ради, постійних комісій міської ради з питань освіти, культури, молоді, фізичної культури, охорони здоров’я та соціального захисту і з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони природи. Очолить робочу групу заступник міського голови Максим Варава. Завдання робочої групи: визначити межі рекреаційної зони, напрацювати пропозиції щодо її облаштування та визначення відповідальних за утримання, направити відповідний лист до Департаменту екології та природніх ресурсів Полтавської ОДА. Також вирішено 31 липня провести розчищення русла річки Удай.

Депутати розглянули пропозиції, надані депутатом Полтавської обласної ради Іваном Близнюком щодо місць розташування та комплектування спортивних майданчиків, які планується встановити за рахунок коштів Фонду розвитку територій області. Запропоновано встановити тенісний стіл по вул. Соборна,14, майданчики по вул. Київська та в селі Калинів Міст, волейбольний майданчик та сектор для стрибків на стадіоні „Ювілейний“. Міський голова Олексій Рябоконь запропонував облаштувати майданчик і на території Центру дитячої та юнацької творчості. Комісія підтримала надані пропозиції.

Розглянувши питання взяття на баланс Пирятинської ДЮСШ території стадіону сирзаводу, комісія рекомендувала відділу управління комунальною власністю виконкому міської ради створити робочу групу, провести обстеження земельної ділянки та об’єктів, розташованих на території стадіону, підготувати відповідні рішення на розгляд сесії міської ради.

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua