Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
19 липня 2019 року 15:53

Визначено переможця конкурсу на посаду директора Пирятинської публічної бібліотеки

19 липня відбулося друге засідання конкурсної комісії з відбору кандидатур на заміщення посади керівника  Пирятинської публічної бібліотеки. 

 Нагадаємо, що на першому засіданні конкурсної комісії було вирішено допустити до участі у другому засіданні Юлію Бойко. Сьогодні вона презентувала стратегію розвитку закладу. Вона спрямована на  підвищення якості бібліотечного обслуговування, залучення якомога більше жителів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади до користування бібліотекою, що сприятиме росту інформованості, освіченості громадян та їх активній участі у житті громади.

Юлія Бойко зазначила, що пріоритетним напрямком роботи закладу буде створення умов для ініціювання бібліотечними працівниками новацій, спрямованих на впровадженя актуальних форм і методів бібліотечно-інформаційного обслуговування різних груп користувачів, використання сучасних інформаційних технологій та інформаційних ресурсів.

За результатами голосування, Юлію Бойко визнано переможцем конкурсу на посаду директора Пирятинської публічної бібліотеки. Рішення прийнято одноголосно. За результатами конкурсу, міським головою буде видано розпорядження про призначення на посаду та укладено строковий трудовий договір (контракт) терміном на п’ять років.

Відеозапис другого засідання конкурсної комісії можна переглянути за посиланням

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua