Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
18 липня 2019 року 10:36

Підготовка до нового начального року в школі мистецтв

Заклади культури у Пирятинській міській ОТГ є невід’ємною складовою культурного розвитку. Сьогодні особлива увага міської ради спрямована на збереження і розвиток технічного стану будівель закладів освіти і культури, забезпечення достойного рівня комфортності для персоналу та відвідувачів. Культура — це складна цілісність, яка включає в себе знання, вірування, мистецтво, мораль, закони, звичаї, здібності і звички, що набуваються і досягаються людиною як членом суспільства. Заклади культури у нашій місцевості виступають основним осередком для здійснення культурно-просвітницької діяльності.

Для надання якісних послуг всім верствам населення (особливо дітям), будівлі закладів культури повинні відповідати вимогам сьогодення.

Хоча відпускна кампанія у розпалі, у Пирятинській школі мистецтв проводиться  поточний ремонт будівлі. Біля нових пластикових вікон  зроблені відкоси, у котельні – ремонт котлів, побілка стін, чистять димохід, йде упорядкування системи електромереж, проведення робіт по підвищенню рівня безпеки, декорування стін. Усе - для створення сприятливих умов для проведення якісних культурно-масових заходів та навчання дітей.

Проходить і облаштування прилеглої території  та фасаду будівлі.

 

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua