Громада для людей
Створення туристичної привабливості
Підтримка місцевого бізнесу
Відкритість до партнерства
15 липня 2019 року 19:29

Визначено переможця конкурсу на посаду директора Пирятинського культурно-громадського центру

15 липня  в приміщенні Пирятинського Центру дитячої та юнацької творчості відбулося друге засідання конкурсної комісії з відбору кандидатур на заміщення посади керівника  Пирятинського культурно-громадського центру. Член комісії Сергій Козін вніс пропозицію приймати рішення щодо кандидата відкритим голосуванням. Члени комісії його підтримали.

Нагадаємо, що на першому засіданні конкурсної комісії було вирішено допустити до участі у другому засіданні Лідію Прокопенко. Сьогодні вона презентувала стратегію розвитку закладу. Основним напрямком стратегії є збереження, підтримка та розвиток культури жителів Пирятинської міської об’єднаної територіальної громади. Вона спрямована на виконання державних соціальних програм, поставлених перед закладом, пошук та розробку нових форм організації культурно-дозвіллєвої діяльності, підвищення професійного рівня колективів художньої творчості, популяризацію культурних традицій, свят та обрядів українського народу, розвиток народної творчості, вивчення дозвільних потреб різних вікових категорій населення та залучення їх до активної участі у культурно-мистецькому житті громади. Лідія Прокопенко відмітила, що пріоритетним напрямком діяльності закладу буде робота з дітьми та молоддю, спрямована на формування у них любові до мистецтва, розвиток творчих здібностей, підтримку молодих талантів Пирятинщини.

Під час засідання член комісії Сергій Козін зауважив, що, в першу чергу, Лідії Прокопенко потрібно буде попрацювати над зміцненням та розвитком матеріально-технічної бази закладу, а саме:  провести значний ремонт та модернізацію приміщення, у якому буде розташовано заклад.

У підсумку співбесіди з кандидатом Ігор Шикеринець, як голова конкурсної комісії, наголосив, що напрями діяльності презентованого перспективного плану змістовні, але вони потребують інтенсивної роботи і її, як керівника, і трудового колективу, а також відповідного фінансування. Виконання керівником закладу перспективних планів  є однією з умов контракту, як це передбачено Положенням про конкурс. 

За результатами голосування, Лідію Прокопенко визнано переможцем конкурсу на посаду директора Пирятинського культурно-громадського центру. Рішення прийнято одноголосно. За результатами конкурсу, міським головою буде видано розпорядження про призначення на посаду та укладено строковий трудовий договір (контракт) терміном на п’ять років.

Відеозапис засідання першої конкурсної комісії можна переглянути за посиланням

 

Мапа сайту

Режим роботи
пн.-чт. 08.00 - 17.15
пт. 08.00 - 16.00
обідня перерва - 12.00 - 13.00
Телефон
+38 (05358) 2-14-70
Телефон/факс
+38 (05358) 2-14-70
Електронна пошта
office@pyryatyn-mrada.gov.ua